Pečie celé Slovensko | Zuzana Bělinová z Martina

Pečie celé Slovensko | Zuzana Bělinová z Martina

Pečie veľmi rada a pečie ako na bežiacom páse. Jej výhoda je aj to, že  recepty, ich zloženie a gramáže  si ľahko a rýchlo zapamätá. Aj keby ste ju zobudili o polnoci vysype recept naspamäť. Zuzana Bělinová z Martina využila túto výhodu aj v šou Pečie celé Slovensko s ktorou sa včera rozlúčila.  Redaktorka Janka Grajciarová si pre úspešnú súťažiacu pripravila chuťový test.

Malinová torta

212512081139;graj;ZuzanaBelinovPCS;torta Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Receptov na šväjčiarsky maslový krém je viacero. Zuzane Bělinovej z Martina sa osvedčil tento: nad parou si vyšľaháme 140 gramov bielok s 300 gramami kryštálového cukru a budeme to šľahať, až kým nám nezmiznú kryštáliky cukru.

Teplomerom odmeriame teplotu na 72 stupňov. Potom prelejeme do robota a šľaháme až kým zmes nevychladne. Pridáme 400 gramov masla a v mixéri šľaháme 30 minút, kým z toho nie je hladká zmes.

Recept na malinovú tortu: Korpusy prelejeme malinovým rozvarom,  plnku vyšľaháme zo 150-170 gramov práškového cukru, 125 g čerstvých malín a 500 gramov mascarpone.

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame