Kuracie krídelká

Kuracie krídelká

Pestré všeličo sme spolu varili tento týždeň. Či už to boli zamagurské špeciality,  sladké dobroty, naučili sme vás pripravovať  demiglas a dnes vám Viera Horáková spolu so Štefanom Petrasom  ugrilujú kuracie krídelká

Kuracie krídelká Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na grilované kuracie krídelká, budete potrebovať:

  • Krídelká
  • cesnak
  • olej
  • paradajkový pretlak
  • soľ
  • hladkú múku
  • mletú červenú papriku
  • balzam

Deň vopred krídelká osolíme, potrieme cesnakom, mletou paprikou, paradajkovým pretlakom, poprášime hladkou múkou a pokvapkáme olejom.

Na druhý deň krídelká rozprestrieme na plech a dáme piecť do rúry. Medzitým si pripravíme balzam. Potrebujeme balzamiko, sójovú omáčku, worčestrovú omáčku, pretlak, med, cesnak a maslo. Všetko spolu dáme variť.

Polohotové krídelká  z oboch strán potierame touto zmesou a dáme dopiecť

Autor: Viera Horáková, Foto: myslovakia.sk

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame