Medveď

Medveď

Hovorí sa, že muži sú niekedy lepšími kuchármi ako ženy. Nepotrebujú kuchárske knihy, stačí im fantázia a šikovné ruky partnerky, ktorá za nimi kuchyňu poupratuje. Tento týždeň bude varešku v ruke držať milovník dobrých jedál Štefan Petras. Napriek tomu, že nie je poľovníkom, s Vierou Horákovou pripravoval medveďa...

Medveď Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak si aj vy chcete pripraviť doma medveďa, tu je recept. K jednému vajcu budete potrebovať

  • 3 lyžice polohrubej múky
  • 3 lyžice práškového cukru
  • 20 lyžíc
  • 15 mililitrov mlieka

Všetko spolu zmiešame a vylejeme na plech, na ktorom sme si nechali roztopiť maslo.
Pečieme do zlato ružova  v trúbe, ktorú sme si vyhriali na 200 stupňov. Medveďa môžeme potrieť džemom podľa chuti, prípadne posypať kakaom.

Zajtra si pripravíme jedlo, ktoré pripravujú na Zamagurí. Sú to zemiaky na cibuľke a slaninke...

Autor: Viera Horáková, Foto: myslovakia.sk

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame