Tepenáda z čiernych olív

Tepenáda z čiernych olív

Šéfkuchárom v Kulináriu tento týždeň je Tibor Roman, odborník na sociálnu prácu, okrem iného aj znalec, predajca a hodnotiteľ vína a tiež milovník Chorvátska. Kým nám prezradí ďalší recept typický pre túto krajinu, Bibiana Ondrejková nám dá aj tip na návštevu očarujúceho mesta.

Tepenáda z čiernych olív Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zopakujme si dnešný recept:

Tepenáda z čiernych olív – je to jednoduché.

Potrebujete:
•    200 g čiernych olív
•    5 ančovičiek. Môžete pridať aj kapary.
•    100 ml olivového oleja
•    mleté čierne korenie

Postup: Suroviny rozmixujte na hustú kašu. Podávajte s čerstvým chlebom, najlepšie s domácim.

Autor: Bibiana Ondrejková, Foto: myslovakia.sk

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame