Zeleninové fašírky

Zeleninové fašírky

Mnohí z nás obľubujeme fašírky. Väčšinou ich však pripravujeme z mletého mäsa, či už bravčového, hovädzieho, alebo morčacieho. Viera Horáková si pochutila na zeleninových fašírkach, ktoré pripravovala Alena Takáčová.

Zeleninové fašírky Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na zeleninové fašírky potrebujete:

  • Do polomäkka uvarenú zeleninu - mrkvu, hrášok, fazuľku, cuketu, šošovicu
  • strúhanku
  • cesnak
  • vajíčka
  • majoránku
  • soľ
  • mleté čierne korenie

Zeleninu posekáme, alebo pokrájame, premiešame s ostatnými surovinami a vytvarujeme fašírky. Poukladáme na plech, potrieme olejom, pečieme približne 30 minút.

Autor: Viera Horáková, Foto: myslovakia.sk

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame