Obrátené hovädzie rezne

Obrátené hovädzie rezne

Viete si predstaviť, že by si vaše staré mamy niekedy objednávali jedlo donáškovou službou? V domácnostiach sa varilo, pri stole sa stretávali celé rodiny a jedlo sme si spoločne vychutnávali. Nadšená kuchárka Alena Takáčová, ako sa presvedčila Viera Horáková, je  stará škola. 

Obrátené hovädzie rezne Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak ste si recept na obrátené hovädzie rezne nestihli zapísať, zopakujem vám ho.
Potrebujete: hovädziu roštenku, soľ, mleté čierne korenie, strúhanku, masť a dve vajíčka.
Nálev si pripravíte z vývaru, do ktorého dáte horčicu, kečup, mleté čierne korenie, rascu, cibuľu, zmes korenia, cesnak a maslo.

Mäso nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme a obalíme v strúhanke. Namáčame v rozšľahaných vajciach a z oboch strán vysmažíme. Rezne potrieme roztopeným maslom a zalejeme nálevom.

Pečieme  zakryté približne  40 minút pri teplote 200 stupňov. 

Autor: Viera Horáková, Foto: myslovakia.sk

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame