Zaslúžite si odmenu v podobe dobrého dezertu? Ten k nedeli určite patrí. A môžete si ho dopriať, aj keď ste si sľúbili, že si od sladkého a kalorického jedla na chvíľu oddýchnete. V Kulináriu nás inšpiruje Ľuboslava Velecká, odborníčka na stravovanie a chudnutie. Na zdravý dezert bola zvedavá Bibiana Ondrejková.
Tvarohová zmrzlina
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Ingrediencie:
- 250 g jemného tvarohu
- 250 g mrazeného ovocia (napr. maliny, lesná zmes, čučoriedky, mango..)
- štipka škorice
- med
- podľa chuti aj oriešky, kokos a podobne
Tvaroh rozmixujeme ponorným mixérom spolu s mrazeným ovocím. Do krému môžeme následne podľa vlastných preferencií pridať aj zvyšné suroviny. Krém zmrazíme
Autor: Bibiana Ondrejková, Foto: myslovakia.sk