Segedínsky guláš

Segedínsky guláš

Včera sme hovorili, aké blahodarné účinky má kyslá kapusta na naše zdravie. Je lahodná, plná vitamínov a dajú sa z nej pripraviť výborné jedlá. Viera Horáková vám spolu s Evou Tomišovicovou ponúkajú recept na segedínsky guláš.

Segedínsky guláš Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Na prípravu segedínskeho gulášu potrebujeme:

  • kyslú kapustu
  • bravčové pliecko
  • olej
  • cibuľu
  • mletú červenú papriku
  • kyslú smotanu

Cibuľku nakrájame na drobno, mäsko na kocky a všetko opražíme na oleji, osolíme, pridáme červenú papriku a dusíme.

Keď je takmer mäkké, pridáme kyslú kapustu a dusíme, pokiaľ mäso nie je celkom mäkké. Na záver pridáme kyslú smotanu, ktorú môžeme zahustiť hladkou múkou.

Autor: Viera Horáková, Foto: myslovakia.sk

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame