Jemná vajíčková nátierka

Jemná vajíčková nátierka

Chuť a čuch využívame pri varení bežne. Nevidiace gazdinky sa však oveľa viac spoliehajú aj na hmat. Na dnes vybral Michal Herceg jednoduchý recept, ktorý by mal zvládnuť každý.

Jemná vajíčková nátierka Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zopakujem suroviny na prípravu vajíčkovej nátierky:

  • 4 vajcia
  • 2 mäkké tavené syry v črievkach
  • malé maslo
  • 1-2 lyžičky tatárskej omáčky
  • trošku vegety

Vajíčka uvaríme na tvrdo a olúpeme. Pomrvíme ich medzi prstami, dáme ich do kuchynského robota, pridáme syr, zmäknuté maslo, 2 lyžičky tatárskej omáčky a 1 lyžičku vegety. Robot zapneme najprv na slabšie otáčky, potom na silnejšie a vyšľaháme jemnú penu. Dobrú chuť!

Autor: Michal Herceg, Foto: myslovakia.sk

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame