Polievka z mletého mäsa

Polievka z mletého mäsa

Zahreje, osvieži, zasýti a v neposlednom rade naše telo uzdraví. Reč je o polievke, ktorá je pre mnohých pravidelnou súčasťou obeda. Naopak nájdu sa aj takí, ktorí ich  neobľubujú a radšej ich v strave vynechávajú. Polievka má neoceniteľný prínos hlavne v tomto období, keď  náš organizmus  potrebuje viac energie. Možno vám zachutí polievka z mletého mäsa. S Martou Pilipovou ju pripravovala Viera Horáková. 

Polievka z mletého mäsa Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na prípravu polievky z mletého mäsa potrebujeme:

300 gramov mletého mäsa, 100 gramov koreňovej zeleniny, 1 a pol litra vody, jednu cibuľu,  2 lyžice oleja, soľ a petržlenovú vňať .

Mleté mäso zalejte vodou, vidličkou ho roztlačte, osoľte a povarte 15 minút. Koreňovú zeleninu opražte na oleji a pridajte k mäsu. Podľa chuti osoľte, okoreňte a ozdobte petržlenovou vňaťou.

Zajtra si pripravíme hrachovú polievku s údeným tofu syrom.

Autorka: Viera Horáková; Ilustr. foto: Vargazs

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame