Cuketový tatarák

Cuketový tatarák

Nemáte chuť na tatarský biftek? Ako sa dozvedel Marcel Hanáček, Viera Horáková ho pripravuje z cukety. Je zdravý, nenáročný na prípravu a pri správnom skladovaní  sa  dá sa konzumovať aj niekoľko dní.

Cuketový tatarák Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Potrebujeme:

  • cuketu
  • olej
  • cibuľu
  • cesnak
  • soľ
  • horčicu
  • mletú červenú papriku
  • kečup
  • sójovú omáčku
  • muškátový oriešok


Postup:

Cukinu si na hrubo nastrúhame, osolíme. Keď pustí šťavu, vyžmýkame a spolu s nakrájanou cibuľkou a cesnakom ju na oleji urestujeme. Necháme vychladnúť a dochutíme paprikou, horčicou, kečupom, sójovou omáčkou a muškátovým orieškom. Vychladený tatarák podávame na hrianke, ktorú smer potreli cesnakom.
Zajtra si pripravíme provensálske kura.

Autor: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame