Nemáte chuť na tatarský biftek? Ako sa dozvedel Marcel Hanáček, Viera Horáková ho pripravuje z cukety. Je zdravý, nenáročný na prípravu a pri správnom skladovaní sa dá sa konzumovať aj niekoľko dní.
Cuketový tatarák Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Potrebujeme:
- cuketu
- olej
- cibuľu
- cesnak
- soľ
- horčicu
- mletú červenú papriku
- kečup
- sójovú omáčku
- muškátový oriešok
Postup:
Cukinu si na hrubo nastrúhame, osolíme. Keď pustí šťavu, vyžmýkame a spolu s nakrájanou cibuľkou a cesnakom ju na oleji urestujeme. Necháme vychladnúť a dochutíme paprikou, horčicou, kečupom, sójovou omáčkou a muškátovým orieškom. Vychladený tatarák podávame na hrianke, ktorú smer potreli cesnakom.
Zajtra si pripravíme provensálske kura.
Autor: Viera Horáková