Kuracie "rarášky"

Kuracie "rarášky"

Čo si dnes uvaríme, na čo máte chuť? Zvyknú sa pýtať tí, ktorí držia varešku v ruke. No a odpoveď rodinných príslušníkov im veľmi nepomôže, pretože zväčša znie takto. To je jedno.
No a tak si opäť lámeme hlavu nad tým, čo vymyslieť, aby to bolo zdravé, chutné a nenáročné na prípravu. Zdenka Márošiová spolu s Vierou Horákovou majú pre vás tip.

Kuracie rarášky Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Potrebujeme:

  • kuracie prsia
  • vajíčka
  • mlieko
  • sójovú omáčku
  • hladkú múku
  • horčicu
  • korenie
  • olej na vyprážanie


Postup:

Mäso nakrájame na hrubšie  slížiky a osolíme. Z vajíčok, múky, mlieka, horčice, sójovej omáčky a korenia si pripravíme omáčku. Pomiešame, osolíme a postupne do nej ponárame mäso. 2,3 hodiny necháme marinovať a vyprážame v rozpálenom oleji.
Zajtra vám ponúkneme recept na cíferské rezne.

Autor: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame