Husacia polievka

Husacia polievka

Možno aj vďaka receptom Anny Jajcajovej zo Slovenského Grobu, ktoré po celý týždeň počúvame v našom Kulináriu, si doma upečiete dobrú hus a pripravíte lokše. Keď vám však zostanú drobky, uvarte si aj silnú a výdatnú polievku. Ochutnala ju aj Viera Horáková.

Husacia polievka Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Tak si to zopakujme. Drobky povarte 3 minúty, vodu zlejte a dajte na novo variť spolu so soľou, korením a cibuľou v šupke. Keď je mäso takmer mäkké, pridajte koreňovú zeleninu. Podávajte s rezancami, alebo s guľôčkami z husacieho mäsa. Pripravíte ich jednoducho, mäsko pokrájajte na drobno, pridajte vajce, trocha strúhanky a vyvarte. Želáme vám dobrú chuť.

Autorka: Viera Horáková foto: annquasarano

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame