Dobré kuchárske dielo

Dobré kuchárske dielo

Dnes zavŕšime našu prípravu stredovekých jedál. Na záver sme si nechali to najlepšie, lahodný pokrm má názov dobré kuchárske dielo. Ivete Pospíšilovej prezradil dávne recepty z čias stredoveku mladý Trnavčan Adrián Kobetič.

Dobré kuchárske dielo Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Aj dnes by sme sa dali pozvať na stredovekú hostinu, čo poviete? Najskôr si však zopakujeme recept. Potrebujeme šalviu, petržlenovú vňať, záhradné bylinky, vajíčko, maslo, syr a striedku z chleba. Najprv zmes byliniek zahustíme vajíčkom. Následne vysmážame na masle a v poslednej fáze prípravy pridáme postrúhaný syr a chlebovú striedku. Tie všetko zahustia, vytvorí sa kaša a vznikne zaujímavá chuť aj konzistencia.

Autorka: Iveta Pospíšilová foto: ImageParty

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame