Baraní vývar

Baraní vývar

Dnes opäť pokračujeme s receptami Márie Chovancovej z Horných Salíb v okrese Galanta, ktoré prevzala z kuchyne svojich rodičov, rodákov zo Slovenského Komlóša. Dnes s Ivetou Pospíšilovou bude pripravovať baraní vývar.

Baraní vývar Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Potrebujeme: 1 kg posekaných baraních nožičiek prerastených mäsom, hlavičku cesnaku, polievkovú zeleninu, 3 cibule, chlieb.

Postup: Baranie kosti s polievkovou zeleninou, cesnakom a cibuľou varíme. Keď sa uvarí, necháme trochu odležať. Do misky nakrájame kocky chleba a cibuľu. Zlejeme vývar a na horúco ho zohrejeme. Kocky chleba a cibuľu ním zalejeme. A barania polievka je hotová.

Autorka: Iveta Pospíšilová foto: YashilG

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame