Kuracie rezančeky zo špargle

Kuracie rezančeky zo špargle

Z roka na rok si špargľa získava čoraz viac priaznivcov. Je zdravá, ľahko stráviteľná a obsahuje veľa vitamínov.

Nakoľko ju do jedálneho lístka zaraďujú skôr ženy, Milan Fabuš, ktorý ju vo Veľkých Levároch pestuje, tu má niečo aj pre mužov.

Kuracie rezančeky zo špargle Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Na prípravu kuracích rezančekov zo špargle potrebujete špargľu, kuracie prsia, biele víno, cibuľu, zázvor, maizenu, soľ, čierne korenie a olej. Kuracie prsia nakrájané na rezančeky namočíme do vína, pridáme soľ, zázvor, maizenu, nakrájanú cibuľu. Na druhý deň ošúpanú špargľu nakrájame na kúsky, osolíme a krátko osmažíme. Vyberieme do misky, do panvice pridáme olej, cibuľku a prudko opečieme kuracie prsia. Do toho vložíme špargľu a premiešame.

Autorka: Viera Horáková foto: Romi

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame