Tento týždeň pripravujeme chutné a ľahko stráviteľné jedlá z kráľovskej zeleniny - špargle.
Varešku drží pestovateľ z Veľkých Levároch Milan Fabuš a Viera Horáková.
Špargľový šalát
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Potrebujete: pol kila špargle, 1 hlavičku hlávkového šalátu, menšiu konzervu ananásu, 150 gramov hnedej fazule, 1 biely jogurt, soľ, čierne korenie
Postup: Večer pred prípravou si namočíme fazuľu. Špargľu a ananás nakrájame na kocky, šalát na prúžky. Špargľu nevaríme, len ošúpeme a zmiešame ju s uvarenou fazuľou, ananásom a šalátom, zalejeme jogurtom, dochutíme.
Autorka: Viera Horáková foto: Taken