Zemiakové halušky - „gnoči" - so špenátom.
Teraz sa spolu pozrieme na náš posledný recept Kulinária v tomto týždni. Šéfkuchára Jána Riga oslovil Peter Buček:
Jarné jedlá na tanieri – 5. časť
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Na tento recept potrebujeme „gnoči", 250 gramov špenátu, vajíčko a medvedí cesnak. V hrnci si uvaríme zemiakové halušky - gnoči, na maslo pridáme špenát, osmažíme ho a do toho nakrájame medvedí cesnak. Keď zo zovrie, rozhabarkujeme vajíčka a pridáme do špenátu. Túto zmes podľa potreby dochutíme. Servírujeme to s uvarenými zemiakovými haluškami. Kto má chuť, môže si to vylepšiť aj opečenými plátkami slaninky, prípadne natvrdo uvarenými a pokrájanými vajíčkami.