Jarné jedlá na tanieri – 5. časť

Jarné jedlá na tanieri – 5. časť

Zemiakové halušky - „gnoči" - so špenátom.

Teraz sa spolu pozrieme na náš posledný recept Kulinária v tomto týždni. Šéfkuchára Jána Riga oslovil Peter Buček:

Jarné jedlá na tanieri – 5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Na tento recept potrebujeme „gnoči", 250 gramov špenátu, vajíčko a medvedí cesnak. V hrnci si uvaríme zemiakové halušky - gnoči, na maslo pridáme špenát, osmažíme ho a do toho nakrájame medvedí cesnak. Keď zo zovrie, rozhabarkujeme vajíčka a pridáme do špenátu. Túto zmes podľa potreby dochutíme. Servírujeme to s uvarenými zemiakovými haluškami. Kto má chuť, môže si to vylepšiť aj opečenými plátkami slaninky, prípadne natvrdo uvarenými a pokrájanými vajíčkami.

Autor: Peter Buček foto: Life-Of-Pix

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame