Plnená tortilla s kuracími rezancami na zelenine.
Aj dnes pokračujeme v našom tradičnom Kulináriu spolu so šéfkuchárom Jánom Rigom. K mikrofónu so ho pozval Peter Buček:
Jarné jedlá na tanieri – 4. časť
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Potrebujeme tortillu, teda arabský chlieb, kuracie prsia, zeleninu všetkého druhu, soľ, korenie, smotanu, vegetu a karí korenie. Prsia nakrájame na plátky a potom na rezančeky, ochutíme a medzitým nachystáme koreňovú zeleninu. Na masle a oleji pridáme na panvicu nakrájané kuracie prsia, osmažíme a pridáme zeleninu. Zalejeme smotanou na varenie, na zahustenie ešte aj maslo, ochutíme cesnakom alebo horčicou a pridáme petržlenovú vňať. Premiešame to dobre a dodusíme. Potom už len naplníme zohriatu tortillu touto zmesou a podávame. Obložiť to môžeme cherry paradajkami, rukolou, prípadne baby špenátom.