Vinárska kapsa.
V našom kulináriu pokračujeme aj dnes so šéfkuchárom Jánom Rigom, ktorého si k mikrofónu pozval Peter Buček:
Jarné jedlá na tanieri – 3. časť
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Na prípravu vinárskej kapsy potrebujeme zemiakové placky, bravčové karé alebo stehno, cibuľu, klobásu, slaninu, šunku a syr. Mäso naklepeme a opečieme, do výpeku pridáme cibuľku, osmažíme, potom pridáme klobásku, horčicu, korenie a soľ, celú zmes opečieme, potom mäso dáme na placku, na mäso pridáme cibuľovú klobáskovú zmes, ďalej aj slaninku a šunku a nastrúhaný syr. Placku preložíme, vložíme do pekáča na 15 minút a podávame so zemiakmi, hranolčekmi, prípadne chlebom.