Jarné jedlá na tanieri – 2. časť

Jarné jedlá na tanieri – 2. časť

Aj dnes si pripravíme spolu so šéfkuchárom Jánom Rigom ľahké jarné jedlo. S mikrofónom ho navštívil Peter Buček:

Jarné jedlá na tanieri – 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


A ešte raz postup na plnené liptovské prsia: naklepeme a posolíme kuracie prsia a potrieme ich horčicou, do 125 dekagramov bryndze dáme za štamperlík sódy bikarbóny, aby sa stala vláčnejšia, pridáme nasekané lístky medvedieho cesnaku, ochutíme a pridáme aj nastrúhaný varený zemiak. Touto zmesou potom naplníme kuracie prsia, preložíme a zachytíme špáradlom a dáme do trúby zapiecť.

Autor: Peter Buček foto: kakyusei

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame