ME vo futbale 21 ročných

Hliva na cesnaku

Hliva na cesnaku

V našich receptoch na ľahko stráviteľné jedlá pokračujeme dnes hlivou na cesnaku.

S kuchárkou vo vegetariánskej a diétnej reštaurácii Máriou Tenkáčovou sa porozprával Peter Buček:

Hliva na cesnaku Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Na prípravu budeme potrebovať hlivu, cesnak, olej a soľ. Hlivu nakrájame na maličké kúsky, prípadne plátky a dáme ju na plech do rúry pri 22 stupňoch. Trošku posolíme a nakoniec zalejeme olejom s cesnakom a dáme zapiecť na ďalších päť minút. Podávame to s ryžou alebo varenými zemiakmi. K tomuto jednoduchému jedlu vám želáme dobrú chuť.

Autor: Peter Buček foto: LoggaWiggler

Živé vysielanie 2:51

Práve vysielame