Aj ľahká strava môže mať svoje čaro, čo iste potvrdia tí, ktorí po nej už dlhé roky siahajú.
Po kaloricky veľmi výdatných dňoch to počas tohto týždňa spoločne trochu odľahčíme aj na tanieri.
Japonské tofu na brokolici so sezamom
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
A my si zopakujeme celý recept na japonské tofu na brokolici so sezamom. Budeme na to potrebovať syr tofu, brokolicu, čerstvé šampiňóny, sójovú omáčku, olej, solamyl,cibuľu, , soľ, cesnak a sezam. Na cibuľku so sójovou omáčkou a cesnakom dáme pokrájané šampiňóny, posolíme, dochutíme a pridáme tofu nakrájané na malé kocky. Podusíme spolu so šampiňónmi a pridáme prevarenú brokolicu. Podlejeme vodou a zahustíme solamylom, zemiakovým škrobom. Potom na hotové jedlo pridáme trochu opraženého sezamu. Podávame s ryžou natural alebo varenými zemiakmi. Pijeme k tomu napríklad aj cviklovú šťavu. Želáme vám dobrú chuť.