Kukuricovo-jablkový šalát

Kukuricovo-jablkový šalát

Tento týždeň vám ponúkame recepty z kuchyne Lýdie Eckhardt.

Dnešný recept bude možno trochu netradičný, ale držíme sa zásady, že aj naše gazdinky sa chcú stravovať zdravo a chutne. So známou módnou návrhárkou sa rozprával Miroslav Würfl.

Kukuricovo-jablkový šalát Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Potrebujeme: 1 konzervu kukurice, 2 väčšie jablká, 1 smotanový jogurt (400 g), 2 – 3 lyžice tatárskej omáčky, 2 – 3 strúčiky cesnaku, na dochutenie soľ a čerstvo mleté korenie
Postup: kukuricu zlejeme z vody, jablká ošúpeme a nakrájame na kocky, primiešame smotanový jogurt, tatársku omáčku, soľ, korenie a roztlačený cesnak.

Možno vás táto kombinácia zaskočí, ale šalát je vynikajúci a chutí naozaj každému. Môžete ho podávať k mäsu alebo aj samostatne. Veľmi si ho pochvaľujú deti. Pokojne ich môžete „zapriahnuť“ do realizácie, hlavne keď im pripravujete detskú party. Budú veľmi hrdé na svoje kuchárske schopnosti.

Autor: Miroslav Würfl foto: fuji01

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame