Tento týždeň si budeme pripravovať časovo nenáročné, osviežujúce studené polievky a šaláty. Inšpiráciu pritom nájdeme v bulharskej kuchyni. Prečo? To už Michalovi Hercegovi povedala Bratislavčanka Magdaléna Antalíková.
Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači. Magdaléna Antalíková nám spolu s Michalom Hercegom aj dnes pripravia jednu zo studených polievok. Má kyselkavú príchuť a potrebná je na ňu rastlinka, ktorá asi nerastie v každej záhrade, šťaveľ.
Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači. Ľahký a pritom sýty baklažánový šalát si môžeme dať samostatne, alebo napríklad aj ako prílohu k mäsu. Michalovi Hercegovi ho ponúkla Magdaléna Antalíková.
Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači. Šopský šalát poznáme asi všetci. Dnes si ho pripravíme nielen preto, lebo sa výborne hodí na leto, ale aj preto, aby sme si pripomenuli jednu dôležitú vec, na ktorú sa pri jeho príprave zabúda. Michal Herceg sa o šopskom šaláte rozpráva s Magdalénou Antalíkovou.
Štvrtok
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.