Varíme z jahôd a postupne dozrievajúceho drobného ovocia

Varíme z jahôd a postupne dozrievajúceho drobného ovocia

Začala sa sezóna jahôd a postupne dozrieva aj ďalšie drobné ovocie ako sú če-rešne, maliny, ríbezle a egreše. Tento týždeň sa teda popri jedení dozvieme viac práve o bobuľovom ovocí z rozhovoru Marcely Jedinákovej s výživovou poradkyňou a nutričnou terapeutkou Zuzanou Líškovou, ktorej práca s varením úzko súvisí, pretože jedlá ľuďom aj sama varí.

Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V týchto dňoch sa na Slovensku konečne začínajú červenať aj čerešne a práve o tých dokonale dozretých môžeme povedať, že sú sladkou dávkou energie. Marcela Jedináková sa s výživovou poradkyňou a nutričnou terapeutkou Zuzanou Líškovou rozprávala, okrem ich využitia v kuchyni, aj o zdravotných benefitoch čerešní.

Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Marcela Jedináková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame