Zuzana Demjánová držala varešku v ruke už ako 15 ročná. Vo Viedni absolvovala školu pre gazdinky, dievčenskú školu so širokým uplatnením. Napriek tomu, že sa profesijne našla v celkom inom odbore, vedomosti, ktoré získala v zahraničí, stále využíva. Vieru Horákovú zaujímalo, či ju varenie bavilo už odmalička.
Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači. Rezeň je absolútnou klasikou vo väčšine slovenských domácností. Kráľom všetkých rezňov je však ikonický Wiener Schnitzel, rakúske národné jedlo. Skutočný pôvod viedenského rezňa je medzi kulinárskymi historikmi dodnes predmetom sporov. Vieru Horákovú zaujímalo, ako ho vníma Zuzana Demjánová, ktorá sa ho učila pripravovať práve vo Viedni.
Utorok
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.