Plnené kuriatko

Plnené kuriatko

6.6.2013

Suroviny: 1,4 kg kurča, 10 rožkov, 2 vajíčka, soľ, vegeta, mlieko, petržlenová vňať, hríby(čerstvé, sušené, šampiňóny)

 

Postup: Kurča poriadne umyjeme  a nasolíme, ale aj pod kožou. 10 rožkov pokrájame na kolieska a pooblievame ich mliekom, v ktorom sme rozmiešali vajíčko tak, aby neboli celé ponorené. Rožky vyžmýkame a odložíme. Na cibuľke orestuejeme hríby, dochutíme podľa chuti a pridáme rožky. Celú hmotu ochutnáme a môžeme ešte prichutiť podľa chuti. Touto plnkou plníme kurča pod kožu. Ak nám ostala plnka, môžeme ju upiecť aj samostatne. Podlejeme vodou a olejom a pečieme radšej dlhšie a pomaly. 

Regina Bratislava

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame