Tipy na netradičnú prípravu hydiny

Tipy na netradičnú prípravu hydiny

Hydinové mäso, v porovnaní s inými druhmi mäsa, má vysoký obsah bielkovín, esenciálnych nenasýtených mastných kyselín, minerálnych látok a nízky obsah tukov, čo hrá veľmi dôležitú úlohu v prevencii tzv. civilizačných ochorení. Čo máme zohľadniť pri kúpe, poradil Viere Horákovej šéfkuchár a tovaroznalec Vladimír Morochovič.

Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Po celý tento týždeň pripravujeme jedlá z hydinového mäsa. Hovorí sa, koľko ľudí toľko chutí. Je lepšie kúpiť kurča celé, alebo porciované?

Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Hydina je súhrnný názov viacerých druhov hospodárskych zvierat, ktoré slúžia na chov, patriacich do triedy vtákov, ktoré chováme doma. Ako vlastne hydinu delíme?

Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ako sme už spomínali, hydina je nielen na Slovensku  najčastejšie konzumované mäso. Ako sa dozvedela Viera Horáková od šéfkuchára Vladimíra Morochoviča,  jestvuje množstvo receptov na ich prípravu. Na čo sa hodia prsia?

Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame