Robi rezeň

Robi rezeň

Pred víkendom mnohí  nakupujú  najmä bravčové mäso  na nedeľné rezne.

S autorom bio receptov s Petrom Planietom a Beátou Repíkovou si dnes pripravíme iné rezne – takzvané Robi rezne. Prečo tento názov? Počúvajte...

robi-rezen Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Potrebujeme 400 g  robi mäsa - plátky , 2 dl olivového oleja, 100 gramov hrašky na obaľovanie, 150 ml  filtrovanej vody.
Postup: Z hrášky a vody vytvoríme cestíčko,  to necháme 3 minúty odležať,  robi mäso obalíme, najskôr v suchej hraške, a potom v pripravenom cestičku,  vypražíme ho na oleji, podávame so šalátom. Dobrú chuť!

Beáta Repíková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame