Tento týždeň vám s Michalom Hercegom predstavíme niekoľko spôsobov, ako si uľahčiť pečenie alebo prípravu rôznych dezertov. Možno ste už v obchode videli puding, ktorý netreba variť. Používa ho aj Viera Holáková z Levíc. A ako to funguje?
Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači. Dnes sa Michal Herceg zaujímal o čoraz populárnejšie tartaletky. Viera Holáková z Levíc má s nimi bohaté skúsenosti a nedávno sa spolu s kolegami úspešne popasovali aj s tartaletkami pre celiatikov. Začnime však od základu.
Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači. Skúšali ste už niekedy rastlinnú šľahačku? Ak vám už len pri tomto slovnom spojení prechádza chuť na maškrtenie, možno nezaškodí vypočuť si človeka z cukrárenskej praxe. Michal Herceg sa o vlastnostiach rastlinnej šľahačky porozprával s Vierou Holákovou z Levíc, ktorá ju pri pečení a dezertoch hojne využíva.
Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači. Maslo v kuchyni využívame takmer denne. Michal Herceg sa tento týždeň s Vierou Holákovou pohybuje v oblasti koláčov a zákuskov, kde je maslo takisto nevyhnutné.
Piatok
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.