Ako si uľahčiť pečenie a prípravu dezertov?

Ako si uľahčiť pečenie a prípravu dezertov?

Tento týždeň vám s Michalom Hercegom predstavíme niekoľko spôsobov, ako si uľahčiť pečenie alebo prípravu rôznych dezertov. Možno ste už v obchode videli puding, ktorý netreba variť. Používa ho aj Viera Holáková z Levíc. A ako to funguje?

Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnes sa Michal Herceg zaujímal o čoraz populárnejšie tartaletky. Viera Holáková z Levíc má s nimi bohaté skúsenosti a nedávno sa spolu s kolegami úspešne popasovali aj s tartaletkami pre celiatikov. Začnime však od základu.

Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Skúšali ste už niekedy rastlinnú šľahačku? Ak vám už len pri tomto slovnom spojení prechádza chuť na maškrtenie, možno nezaškodí vypočuť si človeka z cukrárenskej praxe. Michal Herceg sa o vlastnostiach rastlinnej šľahačky porozprával s Vierou Holákovou z Levíc, ktorá ju pri pečení a dezertoch hojne využíva.

Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Maslo v kuchyni využívame takmer denne. Michal Herceg sa tento týždeň s Vierou Holákovou pohybuje v oblasti koláčov a zákuskov, kde je maslo takisto nevyhnutné.

Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autor: Michal Herceg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame