Dnes si pripravíme bezlepkový dezert a bude hotový za 5 minút.
A opäť majme na mysli, že potraviny, ktoré použijeme. budú mať prívlastok bio. Pochuťte si teda teraz na inej čokoláde s Beátou Repíkovou a autorom bio receptov Petrom Planietom.
Karobová čokoláda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Potrebujeme 2 polievkové lyžice vody, 1 polievkovú lyžicu karobového prášku, 2 polievkové lyžice ryžového sirupu, 4 polievkové lyžice sezamového oleja, štipka morskej soli a horčice.
Postup: Vodu privedieme do varu, pridáme karob, ryžový sirup, štipku soli, škoricu a na záver sezamové maslo. Všetko premiešame, čím vytvoríme voňavú čokoládu.
Zajtra sa môžete tešiť na taký rezeň, ktorý vraj dodá organizmu viacej energie ako ten bravčový.