Tukožrúcka polievka

Tukožrúcka polievka

Koľko rôznych receptúr už skúsili mnohí, aby zredukovali svoju hmotnosť.

Recept, ktorý vám dnes ponúkneme, prispieva nielen k ozdraveniu nášho organizmu, ale aj patrí k typicky jesenným jedlám. Tukožrúcku  polievku nám teraz navarí Beáta Repíková s autorom bio receptov Petrom Planietom.

Tukožrúcka polievka Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na 5 porcií potrebujeme: 500 g bio žltého hrachu, 5 cm riasy kombu, 1 lyžica morskej soli, 2 stredne veľké biele kapusty. 
Postup: hrach namočíme, na druhý deň zlejeme vodu pred varením, hrach zalejeme 2 litrami filtrovanej vody, pridáme riasu kombu a varíme 60 minút. Potom uvarený hrach rozdelíme na dve polovice, z jednej časti bude polievka z druhej druhý chod, do polievky pridáme na jemno nasekanú kapustu a varíme 20 minút, polievku ešte pred dovarením osolíme. Dobrú chuť.

Beáta Repíková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame