Čína na slovenský spôsob s vajcom a hubami

Čína na slovenský spôsob s vajcom a hubami

Mnohí gurmáni sa zhodujú v názore, že čínske jedlo upravené na slovenský spôsob nemá obdobu. Posúďte to spolu s Petrom Bučekom:

Čína na slovenský spôsob s vajcom a hubami Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na „čínu“ s vajcom a hubami na slovenský spôsob budeme potrebovať buď prerastené bravčové mäso, alebo kuracie prsia, ktoré nakrájame na jemné plátky, ktoré premiešame so škrobom, pridáme postrúhaný čerstvý zázvor a čierne korenie. Necháme asi pol hodinu stáť, medzitým sušené hríby zalejeme horúcou vodou a necháme tiež stáť. Ďalej si pripravíme omeletu a po jej zrolovaní do tvaru palacinky nakrájame na prúžky. Mäso aj s opraženým cesnakom dáme opražiť do woku, pridáme opražené huby a pokrájané prúžky omelety a napokon pokropíme sójovou omáčkou. Podávame s varenou ryžou a želáme vám dobrú chuť.

Peter Buček

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame