Bryndzové trhance

Bryndzové trhance

 Autor: Anna Škrabáková z Bratislavy 

Suroviny: 250 až 300 g bryndze, 1 balenie cestovín(pokrčené fliačky), 2 zemiaky, 1 cibuľa, 1/8 masla, 1 dcl mlieka

Postup: Ošúpané zemiaky pokrájame na kocky a dáme variť do osolenej vody. Do veľkej misy dáme naspodok maslo, ktoré necháme speniť. Následne pridáme cibuľu pokrájanú na kocky a osmažíme zľahka. Odstavíme a pridáme 1 dcl mlieka a bryndzu. Miešame až sa vytvorí krém. Pridáme uvarené a scedené zemiaky. Medzitým si uvaríme v osolenej vode cestoviny, ktoré tiež pridáme k tomu. Poriadne rozmiešame a osolíme podľa chuti. Podávame s feferónmi alebo kyslým mliekom.  

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame