Počas tohto týždňa sa v Kulináriu Rádia Ragina spoločne pozrieme na jednoduché jedlá, ktoré všetci veľmi dobre poznáte a ktoré ani príliš nezaťažia naše žalúdky.
Dlhoročná profesionálna kuchárka pani Eva Majdanová z Malého Zálužia si dnes zobrala na mušku plody našich záhrad. S mikrofónom ju navštívil Peter Buček:
Grilovaná zelenina Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Nakrájame si papriku na kolieska a na také hrubšie aj rajčiny, samozrejme, že aj cibuľku. Pridáme trochu olivového oleja a posypeme grilovacím korením. Na ohni to opražíme takých 5 – 6 minút a pridať môžeme aj kúsky kuracieho mäsa, prípadne aj krkovičky, ktorú sme mali predtým cez noc v náleve. Podávame s chlebíkom a prípadne aj s dresingom.