Jedlá z plodov zeme s Martinom Divinským

Jedlá z plodov zeme s Martinom Divinským

Koľko druhov rezňov zvyknete doma pripravovať? Zeleninový, parížsky, viedenský, plnený, či prírodný? Čo by ste však povedali rozšíriť repertoár a pripraviť holandský rezeň. Viera Horáková asistovala Martinovi Divinskému.

Jedlá z plodov zeme s Martinom Divinským Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na prípravu holandského rezňa potrebujete

  • Bravčový bôčik
  • bravčové stehno
  • cibuľu, cesnak
  • soľ
  • korenie
  • vajíčko
  • tvrdý syr
  • hladkú múku
  • vajíčko
  • strúhanku na obalenie

Mäso zomelieme, pridáme vajíčko, soľ, korenie, cesnak, všetko premiešame, pridáme tvrdý syr a z mäsa vytvarujeme malé rezníky, ktoré obalíme v múke, vajíčku a strúhanke. Následne vyprážame. Zajtra vám poradíme, ako pripraviť chutné lokše.

Autorka: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame