Koľko druhov rezňov zvyknete doma pripravovať? Zeleninový, parížsky, viedenský, plnený, či prírodný? Čo by ste však povedali rozšíriť repertoár a pripraviť holandský rezeň. Viera Horáková asistovala Martinovi Divinskému.
Jedlá z plodov zeme s Martinom Divinským Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Na prípravu holandského rezňa potrebujete
- Bravčový bôčik
- bravčové stehno
- cibuľu, cesnak
- soľ
- korenie
- vajíčko
- tvrdý syr
- hladkú múku
- vajíčko
- strúhanku na obalenie
Mäso zomelieme, pridáme vajíčko, soľ, korenie, cesnak, všetko premiešame, pridáme tvrdý syr a z mäsa vytvarujeme malé rezníky, ktoré obalíme v múke, vajíčku a strúhanke. Následne vyprážame. Zajtra vám poradíme, ako pripraviť chutné lokše.
Autorka: Viera Horáková