Kuracie stehná

Kuracie stehná

Tento týždeň vám ponúkame recepty na kulinárske špeciality, ktoré môžete ochutnať napríklad na „garden párty“ či na grilovačke s priateľmi.

So šéfkuchárom bratislavského hotela pod hlavnou železničnou stanicou, Michalom Hečkom, sa rozprával Miroslav  Würfl.

kuracie-stehna1136A Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Recept na grilované vykostené kuracie stehná, marínované, s medom a zázvorom:

Potrebujeme: Vykostené kuracie stehná, med, zázvor, sójovú omáčku, trošku čili,  koriandru, soľ, korenie. 

Postup: Vykostené kuracie stehná si rozložíme na tácku, polejeme ich medom, ktorý votrieme do mäsa, postriekame to sójovou omáčkou, posolíme, okoreníme, navrch nasekáme trošku čili papričiek, môžeme pridať zázvor aj trochu pretlačeného cesnaku, mäso obalíme do fólie, a necháme ho odstáť v chladničke asi 12 hodín. Pomaličky stehná grilujeme z každej strany a nakoniec na vrch nasekáme čerstvý koriander a trošku to s ním premiešame.

Miroslav Würfl

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame