Strava by mala byť zdravá, vyvážená, ale aj pestrá. Aj preto je kulinárium pre mnohých z vás inšpiráciou. Martin Divinský pochádza z kopaníc a ako povedal Viere Horákovej, práve bryndza bola častou súčasťou ich jedálneho lístka. Čo však nikdy nesmelo chýbať?
Jedlá z plodov zeme s Martinom Divinským Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Na prípravu demikátu budete potrebovať:
- zemiaky
- bryndzu
- vývar
- mlieko
- smotanu
- celé i nové korenie
- bobkový list
Do vývaru dáme variť zemiaky, keď sú mäkké, rozmixujeme ich ponorným mixérom, pridáme bryndzu mlieko, smotanu, bobkový list a všetko necháme povariť. Nakoniec môžeme dať slaninové čipsy, alebo krutóny.
Autorka: Viera Horáková