Jedlá z plodov zeme s Martinom Divinským

Jedlá z plodov zeme s Martinom Divinským

Čo sa za mladi naučíš, neskôr ako keby si našiel. Touto múdrosťou sa riadi aj Martin Divinský, ktorý už 8 rokov pracuje ako kuchár v agropenzióne na kopaniciach. Mohol robiť všeličo iné, ale varenie ho bavilo najviac. Ako povedal Viere Horákovej, všeličo odpozeral od mamy a potom už išiel svojou cestou. Na a čo varí najradšej?

Jedlá z plodov zeme s Martinom Divinským Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na prípravu teľacieho gulášu budeme potrebovať:

  • cibuľu
  • teľacie plece
  • sladkú papriku
  • soľ
  • korenie
  • bobkový list
  • červené víno
  • smotanu

Na masti opečieme  cibuľu, pridáme na kocky nakrájané teľacie plece, ktoré tiež opečieme, pridáme soľ, korenie, bobkový list, sladkú papriku a zalejeme vodou, alebo vývarom a necháme dusiť. Medzitým si  na zahustenie pripravíme zápražku z masti a hladkej múky, ktorú vlejeme do gulášu. Necháme zovrieť a nakoniec prilejeme červené víno. Guláš servírujeme s haluškami

Autoka: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame