Čo sa za mladi naučíš, neskôr ako keby si našiel. Touto múdrosťou sa riadi aj Martin Divinský, ktorý už 8 rokov pracuje ako kuchár v agropenzióne na kopaniciach. Mohol robiť všeličo iné, ale varenie ho bavilo najviac. Ako povedal Viere Horákovej, všeličo odpozeral od mamy a potom už išiel svojou cestou. Na a čo varí najradšej?
Jedlá z plodov zeme s Martinom Divinským Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Na prípravu teľacieho gulášu budeme potrebovať:
- cibuľu
- teľacie plece
- sladkú papriku
- soľ
- korenie
- bobkový list
- červené víno
- smotanu
Na masti opečieme cibuľu, pridáme na kocky nakrájané teľacie plece, ktoré tiež opečieme, pridáme soľ, korenie, bobkový list, sladkú papriku a zalejeme vodou, alebo vývarom a necháme dusiť. Medzitým si na zahustenie pripravíme zápražku z masti a hladkej múky, ktorú vlejeme do gulášu. Necháme zovrieť a nakoniec prilejeme červené víno. Guláš servírujeme s haluškami