Cviklové tzatziki

Cviklové tzatziki

Aďa Bezáková s ktorá nám tento týždeň ponúka v kulináriu chute jesene varí vždy a všade. Doma, u priateľov alebo v komunitnom centre, kde učí ľudí ako variť zelenšie a zdravšie. Najradšej však pripravuje recepty starej mamy v novom šate. Tatiana Šušková sa jej predsa len spýtala.

Cviklové tzatziki Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Potrebujeme:

  • 300 g cvikle bez šťavy
  • 2 PL vegan majonézy
  • 2 PL sójového jogurtu
  • 1 zväzok kôpru
  • 2-3 strúčiky cesnaku


Postup:

Cviklu sceď! Kôpor nakrájaj na extra jemno! Cesnak pretlač! Všetko nahádž do misky! Pridaj majonézu a jogurt! Zmiešaj a jedz!

Autor: Tatiana Šušková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame