Ak obľubujete klasické dezerty, zaiste pripravujete ovocné bublaniny, či krémové zákusky. Viera Horáková spolu s Dagmar Halenkovičovou vám dne ponúknu niečo netradičné. Koláč pre lenivé gazdinky.
Koláč pre lenivé gazdinky Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Na prípravu koláča pre lenivé gazdinky budete potrebovať:
3 hrnčeky polohrubej múky, 1 a pol hrnčeka krištáľového cukru, hrozienka namočené v rume, 1 hrnček oleja, 3 hrnčeky acidofilného mlieka, 1 čajová lyžička sódy bikarbóny, 2 polievkové lyžice kakaa a 6 polievkových lyžíc nasekaných vlašských orechov. Všetko spolu zmiešame a vylejeme na vymastený plech a pečieme 35 minút pri teplote 180 stupňov.