Tento týždeň nám už Rastislav Ferianec z Podkylavy ponúkol zeleninový šalát s kuracím mäsom, zeleninové rizoto, ochutnali sme aj pérky, či bravčovú panenku. Dnes si pripravíme farfalle s cesnakom. Vieru Horákovú zaujímalo, čo budeme potrebovať na prípravu.
Farfalle s cesnakom Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Potrebujete:
- farfale
- sladkú smotanu
- cesnak
- maslo
- parmezán
- soľ
- restovanú slaninu
Postup:
Na rozpálenej panvici speníme cesnak, pridáme cestovinu, ktorú sme si vopred uvarili, zamiešame, zalejeme sladkou smotanou, zasypeme parmezánom, podlejeme troškou vody, posolíme a trocha ešte restujeme. Na záver môžeme pridať opečenú slaninku.
Autor: Viera Horáková