Bravčová panenka je kvalitné mäsko, ktoré sa dá pripraviť na viacero spôsobov. Viera Horáková s Rastislavom Feriancom z Podkylavy ju ponúkajú s karamelizovanou cibuľkou a fazuľovými luskami. No a čo potrebujeme na prípravu?
Panenka s karamelizovanou cibuľkou a fazuľovými luskami Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači. Na prípravu bravčovej panenky s cibuľkou a fazuľovými luskami budete potrebovať:
250 gramov bravčovej panenky, soľ, argentínske korenie, fazuľové lusky, cesnak, trocha soli, trocha cukru a trocha vody.
Na rozpálenú panvicu vložíme ochutenú panenku, ktorú do ružova opečieme. Na druhej panvičke opekáme cibuľku, ktorú posypeme troškou soli a cukru, podlejeme trochou vody, ktorú necháme odpariť. No a ešte lusky. Na oleji speníme cesnak, pridáme lusky, ktoré 2-3 minútky restujeme.
Zajtra si pripravíme lekvárové perky s makom