Aké rizoto obľubujete? Hydinové, zeleninové, hríbové, alebo máte chuť pripraviť niečo naozaj ľahké? Viera Horáková, spolu s Rastislavom Feriancom; ponúkajú cviklovo cuketové rizoto.
Cviklovo-cuketové rizoto
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Na prípravu cviklovo cuketového rizota budete potrebovať:
uvarenú cviklu, cuketu, ryžu, sladkú smotanu, vývar, parmezán a soľ. Na rozpálenú panvicu dáme nastrúhanú uvarenú cviklu s cuketou, restujeme, pridáme smotanu, podlejeme vývarom a trocha podusíme. Nakoniec pridáme uvarenú ryžu, zasypeme parmezánom a dochutíme soľou.
Zajtra si pripravíme bravčovú panenku na skaramelizovanej cibuľke s fazuľovými luskami.