Tatarák zo sumčeka afrického

Tatarák zo sumčeka afrického

Máte chuť na rybaciu špecialitu? Napríklad na „tatarák“ zo sumčeka afrického? Vypočujte si recept, ktorý nahral Miroslav Würfl s Katarínou Svobodovou z Kvetoslavova.

Tatarák zo sumčeka afrického Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Potrebujeme:

  • 500 g vykosteného sumčeka afrického zbaveného kože
  • jednu veľkú cibuľu
  • jedno vajce
  • dva strúčiky cesnaku
  • rajčinový pretlak
  • jednu lyžičku mletej papriky
  • sójovú omáčku
  • worčestrovú omáčku
  • mleté čierne korenie
  • soľ



Postup:
 
Najprv rybacie mäso pomelieme alebo naškrabkáme. Vložíme doňho nakrájanú cibuľu, jedno vajce, pretlačíme dva strúčiky cesnaku, dochutíme rajčinovým pretlakom, sójovou omáčkou, worčestrovou omáčkou, mletou paprikou, soľou, a čiernym korením. Zmes dobre premiešame a necháme ju odpočívať v chladničke. Najlepšie je, ak si „tatarák“ pripravíme jeden deň pred očakávanou návštevou, a servírujeme ho s čerstvo opečenými hriankami. Dobrú chuť!

Autor: Miroslav Würfl

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame