Mrkvovo-makový koláč

Mrkvovo-makový koláč

Mrkva ako súčasť cesta na koláč? Prečo nie? Dnes si takýto koláč pripravíme s Michalom Hercegom a so Silviou Raškov.

Mrkvovo-makový koláč Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Mrkvovo-makový koláčik na menší plech 25x25cm:

  • Mrkva 600g
  • Mak 100g
  • Med 1pl
  • Olivový olej 3pl
  • Vajcia 3ks
  • Banány 2ks


Postup:

Očistenú mrkvu nastrúhame a vytlačíme z nej čo najviac šťavy. Pridáme mak a celé zmiešame. V druhej miske roztlačíme zrelé banány a pridáme med, olej, vajcia. Zmes rozmixujeme a následne obe hmoty zmiešame a vylejeme na olejom vymastený plech. Pečieme 30 minút na 150 stupňov Celzia. Koláč je šťavnatý a sladučký.

Autor: Michal Herceg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame