Marhuľový koláč z mandľovej a pšenovej múky

Marhuľový koláč z mandľovej a pšenovej múky

Cez víkend si možno obujeme túlavé topánky. Čo si však pribalíme zo sebou, aby sme si na ceste energiu nielen doplnili, ale sa aj nasýtili a zdravo si pomaškrtili? Beáta Repíková sa  na to opýtala opäť Gabriely Bottlíkovej, s ktorou sme v našej kuchyni tento týždeň.

Marhuľový koláč z mandľovej a pšenovej múky Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Potrebujeme:

  • 200 gramov marhuľovej múky
  • 200 gramov pšenovej múky
  • 200 gramov kokosového cukru
  • 5  vajec, 100 ml slnečnicového oleja
  • 300 ml rastlinného mlieka
  • citrónová kôra
  • sóda bikarbóna
  • soľ


Postup:

Marhule podľa chuti. Môžeme ich aj vrstviť.
Všetky suroviny vymiešame - vylejeme na plech – na cesto poukladáme marhule a do zlatista pečieme.
V nedeľu si v našom kulináriu špeciál pripravíme- špenátovo šunkovo-slaninkovú bábovku.

Autor: Beáta Repíková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame