Ktoré je vaše naj obľúbenejšie jedlo? Možno by teraz mnohí povedali: fašírka.
Pripravujeme ju totiž na viacero spôsobov. Niektorý ju naplnia a pečú v celku, iný obľubujú menšie guličky. Ako sa dozvedela Viera Horáková od Lucie Šimoňákovej, fašírky sa dajú pripraviť aj so špenátovými listami.
Fašírky so špenátovými listami
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Na prípravu fašírok so špenátovými listami budeme potrebovať:
- mleté mäso
- cibuľu
- cesnak
- špenátové listy
- majoránku
- soľ
- korenie
- vajíčka
- bravčovú masť
Postup:
K mletému mäsu pridáme na drobno nakrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak, nakrájané špenátové listy, majoránku, soľ, čierne korenie, vajíčka. Všetko dobre pomiešame a vytvoríme malé fašírky a pečieme ich do zlatista na bravčovej masti.
Zajtra si pripravíme hríbové rizoto.