Hrnčeková bublanina

Hrnčeková bublanina

Leto je ako stvorené pre ľahké ovocné dezerty. Sú nenáročné na prípravu a chutia znamenite. Aké miesto majú v jedálnom lístku na Ukrajine? Opýtala sa Viera Horáková Ľuby Daubnerovej.

Hrnčeková bublanina Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na prípravu hrnčekovej bublaniny budete potrebovať:
2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnček krištáľového cukru, pol hrnčeka oleja, 1 hrnček mlieka, 2 vajíčka, 1 kypriaci prášok, i vanilkový cukor a marhule. Vajíčka vyšľaháme s krištáľovým cukrom, polohrubú múku zmiešame s kypriacim práškom, k vyšľahaným vajíčkam pridáme olej, mlieko, vanilkový cukor. Napokon pomaly vmiešame múku zmiešanú s práškovým cukrom a všetko vylejeme na plech. Na vrch položíme odkôstkované marhule. Pečieme 25 minút pri teplote 180 stupňov.

Autor: Viera Horáková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame